Ik vind het heerlijk om met Mensen die Verkouden Zijn om te gaan

Het is geweldig om met Mensen die Verkouden zijn om te gaan ja ik heb me echt in ze verdiept nou ja in dat snot dan want ze ZIJN geen snot ze HEBBEN het alleen dus ik heb me in dat snot verdiept. Nou ik kwam er dus vrij snel achter dat je HEEL VEEL SOORTEN SNOT hebt, dat maakt het eigenlijk alleen nog maar interessanter hoewel het een beetje een gedoe is om er dan achter te komen wie welk snot heeft en sinds wanneer. Dat heeft dan weer als nadeel dat je GEEN IDEE hebt wat je met al dat snot aan moet en vooral hoe je er vanaf moet. Maar goed als je dus leeft met Iemand die Verkouden is, is dat ook niet niks want het beheerst wel je leven he, dat snot. Trouwens, je denkt misschien dat zo gemiddeld genomen ieder Mens die Verkouden is hetzelfde is, maar dat is dus niet zo. Als je 1 Mens die Verkouden Is hebt gezien, heb je 1 Mens die Verkouden Is gezien. En gehoord, by the way. Maar goed, daar houd je rekening mee als je met Mensen die Verkouden Zijn werkt, ik bedoel, je hoort ze toch zo ongeveer de hele dag hun neus ophalen, hoesten, snuiten, niesen. Ik vind Mensen Die Verkouden staan ook echt Moedig. Je ziet vaak dat ze heel STERK staan. In hun eigen Snot sorry ik bedoel Kracht. En wat ik ook fantastisch vind is dat Het Verkouden Zijn je ook mooie dingen kan brengen. Ik kom zo gauw even niet op iets, maar ik weet zeker dat er iets MOOIS uit te halen valt. Een leuk doosje voor je tissues ofzo. Ja je leert denk ik toch dankbaar te zijn voor kleine dingen als je een Verkouden Mens bent. Je omgeving is dat ook. Vooral als je weer normaal door je neus kunt ademen. ’s Nachts. Ik heb van dichtbij gezien hoe het is, dus ik weet eigenlijk gewoon hoe het is om een Verkouden Mens te zijn, want mijn achtertante was ook een Verkouden Mens, ja ze leeft natuurlijk niet meer, maar man o man wat een leven zeg, als je Verkouden bent. Daarom zet ik me ook extra in voor Mensen die Verkouden zijn, omdat ik dus heel goed weet hoe het je leven verandert. En je prullebak, want na 6 sloffen tissues is dat ding wel vol. Maar goed ik geef ze nu dus training, zodat ze dat Snot een beetje kunnen loslaten. Beetje een zooitje, dat wel, maar het lucht ook wel weer op. We weten allemaal dat dat Snot gewoon blíjft, want eens een Verkouden Mens altijd een Verkouden Mens. Ja, echt, ik vind het zo interessant, dat Snot. Jahoor, er is nog plek in de eerstvolgende workshop. Gaan we ZAKDOEKJE leggen. Gebruikte. Ik merk dat Mensen die Verkouden zijn namelijk best grapjes kunnen maken over Snot en alles. Het zijn toch ook gewoon MENSEN. Alleen zijn ze dan dus Verkouden, maar hey, jij hebt volgens mij een haar op je kin, of zie ik dat nou verkeerd?