Immepashok

Verstappen, man, geweldig en waar zijn de vrouwen? Ja en Verstappen die woont dus in hetzelfde appartementengebouw als hoeheetdie, toch wel raar, vind je niet. Man, die hooikoorts, lijkt wel of het elk jaar erger is, maar weet je wat ik dan weer wel leuk vind aan dat winkelen, dat we straks even lekker een happie gaan eten, toch, jij niet? Maar waar die vrouwen blijven, die kunnen er geen genoeg van krijgen.

Hoorde ik twee vrienden tegen elkaar zeggen op ‘t bankje voor een winkel.

Geduldige lieverds

Die vrouwen, geduldige lieverds, die vrouwen denken niet aan jullie. Niet aan jullie hipachtige shirtjes en niet aan je stevige handen – monteurs, zoiets. Die vrouwen zijn in een andere wereld, een wereld vol andere vrouwen. Vrouwen die mama heten en bijna-vrouwen die in ieder geval niet gaan passen wat die mama leuk uit het rek heeft getoverd. Ik vind alle jonge meiden mooi en vraag me bij allemaal af: was ik ook zo? Ik vind alle moeders moe of te hip of te bazig en vraag me expres niet af of ik ook zo ben. Ik ben namelijk erger. Ga je als dochter met mij winkelen, dan zie je mij bij elke winkel denken: ik kijk thuis wel even online. Sta je als dochter met mij voor de pashokjes te wachten, dan moet je voorzichtig zijn. Ik kan maar zo zeggen: zullen we anders online….?

Wat zitten die vrouwen te doen, joh!

Gisteren was ik niet zo. We waren opgewekt en zo erg is het nou ook weer niet, mama, als je nu L hebt in plaats van S en die maten zeggen niks. Rustig wachten we tot er een hokje vrij is. Sjongejonge wat zitten die vrouwen in die pashokjes eigenlijk te doen? Noujaaa zeg die ene komt de hele tijd met nieuwe aanvoer voor die andere, hallloooo!!

Briljant idee

En dan weet ik het. Briljant idee. We ontwikkelen een virtuele pashok assistant. Een soort tomtom, die je aanwijzingen geeft:

  1. Trek uit, indien mogelijk
  2. Trek uit, hang netjes terug op de hanger
  3. Nee, u bent te oud voor een cut-out gevalletje
  4. Heeft u wel gezien wat dat topje kost?
  5. Bent u soms het setje van uw dochter aan het passen?
  6. Uw nadert uw maximum aantal minuten in dit pashok
  7. We gaan nu aftellen
  8. 1 minuut….50 seconden….schiet’s op….30 seconden….over 20 seconden openen de deuren van dit pashokje automatisch…over oops sorry verkeerd geteld…doors opening – doors opening
  9. TADAAAAAA!

Pashok TomTom

Dat zal ze leren, al die vrouwen in pashokjes die hun trouwe mannen buiten laten wachten. En wat die vrouwen niet weten, is dat we die lieve geduldigerds de volgende keer achter de eenrichtingsspiegel van het pashokje zetten en de Pashok TomTom in laten spreken. Uiteraard alleen bij hun eigen vrouw, geen rarigheden natuurlijk.

Ik heb dit concept trouwens al verkocht aan de Pull & Bear, Forever21, H&M, Monki, Zara, Primark, Superdry ohnee daar was bijna niemand toch een stuk duurder en aan H&M. Ja ik weet dat ik die al had gehad, maar daar doe jij ook niet moeilijk over als je de volgende H&M in dezelfde straat tegenkomt. Om eens lekker vanalles te gaan passen. Am I right?