Immejurkie gaat in tattoos

Iedereen onder de 30 wist het allang, ik moest het via de bbc horen. Ik geloof namelijk pas iets, als de bbc het zegt. Ik deel mijn ontdekking graag met al die anderen van boven de 30. Het gaat over een heel nieuw werkterrein voor de copywriter, werkzone eigenlijk.

text tattoos

En het allermooiste is, dat alles wat wij copywriters op (‘op’, ja) die zone mogen schrijven, ook echt blijft. Voor altijd en eeuwig. Heel veel mensen krijgen het te zien, partners, verpleegkundigen, je fitness-trainer, je vrienden, je oma. Daar wil ik wel knappe copy voor schrijven. Gaat vaak wel in het Engels, of in het Latijn. Hoorde dat Beckham een latijnse tekst heeft of hebreeuws ofzo. Kweeniehoor. Maar goed, u vraagt, wij typen. Een early adopter van dit fenomeen zegt er dit over.

Why text and not a picture? “I can’t think of an image that would have the same emotional meaning as a quote,”

Voor een copywriter als Immejurkie is dat echt verrukkelijk goed nieuws. Enige uitdaging is dat ik deze nieuwe doelgroep nog niet ken. Wie zijn het? Moet ik ervoor naar Amsterdam en dan voor zo’n shop gaan posteren? En doe ik dan m’n werkjurkie aan of iets hips? Moet ik er zelf ook een hebben? Ach wat, ik ga naar Amsterdam, op naar de tattooshop. Inspelen op de nieuwe trend: copy op je koppie of waar dan ook. De tijd van roses en skulls is echt voorbij in de wereld van tattoos. Text tattoos, geweldig. Nog even checken of dat dan in spiegelbeeld moet of  juist niet en whoosh Immejurkie goes tattooshop.