HoeDoetZeDatJurkie

Hoe doet ze dat allemaal? Al die Immejurkies! Hoezo is ze in ‘t echt directeur Finodex en eigenaar van BureauRobijn.nl en sport ze 4 keer per week en heeft ze 3 kinderen en doet ze ook nog iets met een snoeischaar en een heg en pianoles en heeft ze ook nog wat was het ook alweer iets ergs alzheimer nee alpenkreuzer nee oja shit parkinson ja dat was het en doet ze vrijwilligerswerk, netwerken, man, hoe doet ze dat dan met al die Immejurkies?
Dit is hoe ze dat doet met die Immejurkies.

tips voor schrijvers

1. In een halfuur. Als een Immejurkie niet binnen een halfuur klaar is, gaat ze de prullebak in. Niet goed genoeg jammer helaas dommage bad luck had je maar sneller moeten zijn want alleen wat snel is, is goed.
2. ImmeUppieJurkie. Ik schrijf alleen ImmeUppieJurkie, volgens het principe van ik-kan-niet-plassen-als-je-kijkt. Dan moet je wel snel zijn, want er kan elk moment iemand bij je komen staan met de vraag of er nog brood is of wanneer je die mailing campagne af hebt.
3. Een Immejurkie ontstaat zonder voorbereiding. Gewoon tien vingers op het toetsenbord leggen en tikken tot je klaar bent. Bijna altijd komt ze zomaar binnenwapperen. Makkie dus.
Komt bij dat ik nooit in de file sta, omdat ons kantoor op 5 min fietsen is, geen kletsende collega’s heb, alleen m’n man en die werkt altijd stug door en-en-en-en…dan kan ik ook nog eens snel typen. Er kan dus echt af en toe wel een Immejurkie van een halfuurtje vanaf. Zo doet ze dat met die Immejurkies.