Me jonge jurkie

Ik wil ook een jongere vrouw. Niet dat ik van mijn man af wil. Helemaal niet zelfs, hij is de beste.

jongere vrouwen

Maar ik hoor de laatste tijd nogal eens:

Mijn eerste vrouw trok het niet dat ik zo actief/jeugdig/ondernemend was. Groei je toch uit elkaar he. Ik ben zelf namelijk heel erg jong van geest en by the way, onder ons gezegd, ook van lichaam haha. En avontuurlijk he, erreg avontuurlijk. Eigenlijk wist ik het al vanaf het begin, ik bedoel, ze is hartstikke lief hoor, ook voor de kinderen, maar ja, een bankhanger, dol op lingo, je kent het wel. Wilde het liefst altijd naar dezelfde camping. Nu je het zegt, daar is het gebeurd. D’r liep daar een jong ding rond, niet te gelooooven, wat een stoot! Verveelde zich suf in het zand langs de Ardeche. Ze was er met vriendinnen, maar ik zag het meteen: die heeft een man met ervaring nodig. Toen ging het snel. Tuurlijk was het even slikken voor mijn lingo-vrouw en mijn lingo-kinderen, maar ze begrepen het wel hoor. Nu ben ik dan 60, zoon van 12 bij me jonge jurkie, heerlijk. Elke zaterdag naar de voetbal. Het houdt je jong hoor, zo’n huppeldepuplustige vrouw. 

Ik wil nu dus ook jong blijven. Naast mijn eigen kanjer, zoek ik daarom een jong jurkie. Kan ze meteen de was doen, het huis poetsen en het oud papier wegbrengen. Ga ik intussen met mijn vreselijk oude man van mijn eigen leeftijd lekker immejurkie op de bank hangen.