Immejurkie never had a baby in a tree

Did I tell you about this lady who had a baby in a tree?

dingen in perspectief zetten

Ik heb echt ontzettend last van m’n rug.

Oh ja dat heb ik ook, maar bij mij is het waarschijnlijk een dubbele hernia. Kunnen ze niks aan doen. Jij kunt tenminste nog lopen, zie ik.

Crisis zeg, wat heb ik een blokhoofd, komt zeker van de hooikoorts

Oh ja zeg ik ken iemand die dat heeft, die kan nooit meer naar buiten alleen maar in zo’n astronautenpak. Dat is pas erg.

Weet je wel hoeveel huiswerk en toetsen ik deze week heb?

Oh ja ik heb gehoord dat ze in Engeland geen schoolvakanties meer hebben, moeten altijd studeren, zonder studiebeurs by the way, dus dat is andere koek.

Weet je dat ik 30% van mijn tijd in de file sta?

Oh ja, nou valt nog mee, ik sta soms van 07u tot 11u vast, kan zo weer naar huis.

Weet je hoe hard je moet ploeteren, als ondernemer en alles en dan nog die ziekte enzo?

Oh ja, erg zeg, did you hear about this lady who had a baby in a tree? Nou er was daar dus een overstroming totaal onverwacht en die vrouw moest bevallen, kon niet meer vluchten, is wanhopig in een boom geklommen terwijl ze dus al weëen had en is daar high up in the tree bevallen van d’r baby en is toen pas na 18 uur in de stromende regen gered, gelukkig hebben ze het allebei overleefd. Waar had jij ook alweer last van? Je werk ofzo? Get over it. Remember the lady who had a baby in a tree.

Immejurkie kan veel zeggen, but she never had a baby in a tree.